Onze

Sponsoren

De wandeling, het boekwerk en de ontwikkeling van website met informatie wordt
mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van de Gemeente Alkmaar 450 jaar Ontzet en het Victoriefonds.
Daarnaast zijn er ook verschillende Alkmaarse bedrijven de in natura of met een financiële
bijdrage de Victoriewandeling een warm hart toedragen. Hieronder stellen zij zich voor. Ook interesse om de Goede Doelen te sponsoren? Klik op de knop om de sponsormogelijkheden te bekijken!

Bekijk de sponsormogelijkheden
Bit and Bytes

Bit and Bytes is opgericht uit ICT ambitie- en kennis. Daarbij zetten wij uw organisatie centraal. We bieden wat nodig is, en zorgen er voor dat wij onze oplossingen relatief eenvoudig uit kunnen bereiden indien uw organisatie daarom vraagt.

Door de permanente verandering waaraan bedrijven en ICT onderhevig is, betekent dit vaak dat de ICT moet worden ondergebracht in een continue improvement concept, net zoals bij logistieke processen en productieprocessen.

Onze missie is om bedrijven, door middel van meer inzicht, een een helder IT uitzicht te geven voor de toekomst en ze te adviseren in de mogelijkheden die er zijn. Wij zijn in de overtuiging dat alles een return on investment moet kennen om de verbetering te kunnen blijven implementeren.

IT gaat over het verbeteren van de gezondheid van de organisatie, het verbeteren van interne bedrijfsprocessen en de beschikbaarheid van applicaties en beveiliging.

Website Bit and Bytes
Nedvice

Nedvice werkt inmiddels 25 jaar met veel plezier aan ICT-oplossingen voor ondernemers en organisaties. In die jaren zijn wij uitgegroeid tot ICT-dienstverlener die concreet is. Wij zorgen voor jouw digitale werkplek, zodat jij altijd, overal en veilig je werk kunt doen! We zijn makkelijk te bereiken en helpen je graag als je ons nodig hebt. Opdrachtgevers waarderen onze klantenteams vanwege hun betrokkenheid en het feit dat ze graag kennis met je delen. Wij maken ICT helder en overzichtelijk, voor iedereen. Als geen ander weten wij wat het belang is van goede ICT binnen een organisatie.

Ons doel is om ingewikkelde ICT-oplossingen zo eenvoudig mogelijk aan te bieden. Dit doen we voornamelijk door implementatie van Microsoft producten en het slim koppelen van verschillende systemen. Nieuwsgierigheid en ervaring stelt ons in staat strategisch mee te denken over de inzet van ICT oplossingen. Nedvice werkt graag voor opdrachtgevers in de kinderopvang en onderwijs, het MKB, en de zorg, maar ook andere branches kunnen bij ons terecht.

Van veilig werken, tot stabiele infrastructuur, van moderne werkplek tot het koppelen van systemen, wij gaan een stapje verder en stoppen niet na de implementatie. 24 uur per dag monitoren wij onze oplossingen, blijven wij constant verbeteringen doorvoeren en onze gebruikers ondersteunen.

Website Nedvice
Klein Alkmaar

Wij zijn een betrokken, vooruitstrevende en duurzame dagopvang in Alkmaar. Wij bouwen aan duurzame relaties met ouders, kinderen, collega’s en onze partners. Zo staan we schouder aan schouder en zorgen we samen voor onze kinderen en een betere wereld om ons heen. Wij zijn de dagopvang die bewuste keuzes maakt voor een gezonde toekomst. Bij ons is iedereen welkom.

Door twee kinderopvangorganisaties met elkaar te fuseren brachten wij 70 jaar ervaring in de kinderopvang samen. Jaren waarin we los van elkaar uitgroeiden tot kinderopvangorganisaties die een vertrouwde basis zijn voor kinderen, ouders en onze partners.

Je vindt ons in alle wijken van Alkmaar. Wij hebben veel eigen vestigingen, maar je vindt ons net zo vaak onder één dak met een school of we zijn, onderdeel van, een kindcentrum. Wij geloven dat alles wat je samen doet, beter wordt. Zowel de zorg en ontwikkeling van kinderen, onze collega’s als onze leefomgeving. Want jong geleerd is oud gedaan. Bij ons kunnen kinderen stap voor stap bewust worden van hun talenten en de wereld om ons heen. Onderzoeken, ontdekken, spel en avontuur vinden wij belangrijk. We gaan elke dag naar buiten, maar halen buiten net zo vaak naar binnen. Door te knutselen met wat we buiten vinden of te proeven wat er in onze eigen moestuintjes groeit.

Website Klein Alkmaar
Jumbo Paardenmarkt

Iedereen is van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, een groot assortiment én euro’s goedkoper. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Bij Jumbo doen we er alles aan om te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen betaalbaar is.

Website Jumbo Paardenmarkt
Regio Talent

Regio Talent is sinds 2006 actief als het werving & selectiebureau in de regio Noord-Holland Noord. Al bijna 20 jaar geloven wij dat organisaties beter en sneller groeien met de juiste mensen. Ons doel is om professionals te behouden voor deze regio. Een regio die groeit en bloeit en vele (soms onbekende) kansen te bieden heeft!

Regio Talent richt zich op professionals met een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding. Waarbij onze focus ligt op directie-, (project)management- en staffuncties (Finance, HR en Marketing) binnen uiteenlopende branches en sectoren. We zijn immers specialist in de regio. Het bemiddelen van professionals doen we zowel voor vaste functies als voor tijdelijke (interim) functies.

Regio Talent werkt voor toonaangevende regionale organisaties, voornamelijk in de profitsector maar ook de non-profit organisaties mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Dit kunnen grote organisaties zijn, maar ook het kleinere MKB hoort tot onze klantenkring.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inschatten wat er nodig is om succesvol te zijn in het vervullen van een functie en ontzorgen wij onze opdrachtgevers door het volledige Werving & Selectietraject uit handen te nemen.

Website Regio Talent
De Jong Reclame

Al meer dan 25 jaar kun je rekenen op vakmanschap en praktisch inzicht. Een kwart eeuw kijk op reclame! Bedrijven zichtbaar maken, dat is wat ons drijft.

Zichtbaar zijn is niet moeilijk. Je hangt een bord aan de gevel, laat folders drukken of een banner maken en klaar. Effectief zichtbaar zijn, dat is een heel ander verhaal. Hiervoor is het nodig dat je nadenkt over wat je wilt bereiken, waar en hoe vaak je de reclame gebruikt, van welke kwaliteit het product moet zijn en of duurzaamheid een rol speelt.

Website De Jong Reclame
Balans schoonmaak

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is het mooie resultaat van de fusie van twee schoonmaakbedrijven. Sinds 1980 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Als schoonmaakbedrijf staan wij in verschillende branches voor u klaar. Zo kunt u ons inzetten voor de medische sector, industriële schoonmaak en in het onderwijs. Wij voeren deze schoonmaakwerkzaamheden uit voor vrijwel alle branches én in uiteenlopende delen van Nederland. Wij maken niet allen ruimtes schoon maar willen ook een verschil maken in onze wereld. Wij geloven dat de weg naar een schonere toekomst meer omvat dan alleen het mooiste verhaal kunnen opschrijven. Daarom hanteren we een duurzaamheidsbeleid dat steunt op het ‘eerlijke verhaal’. We richten ons bij Balans op drie kernpijlers: klachtenafhandeling, CO2-uitstoot en Social Return On Investment.

Website Balans